Gart kertépítés
MAGÁNKERTEK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE, FENNTARTÁSA
 
 

Kertépítés - referenciák

A konkurenciáknál ebben a pontban hatalmas felsorolások állnak gépekről, szakemberekről, kapacitásról. Nálunk beszéljenek a képek és egy mondat:

Amit mi megtervezünk, azt meg is tudjuk valósítani!

KERTÉPÍTÉS
Elkészült kertjeinkből egy pár kép ízelítőül, bemelegítésnek az alábbi részletes képválogatásokhoz.
FÖLDMUNKÁK
Gépeink speciálisan a kertépítés területére lettek kialakítva. Keskeny méretük és könnyű súlyuk miatt sérülésmentesen tudunk anyagot mozgatni akár 110cm széles (keskeny) átjárókon, épületeken át. Minirakodóink mellett univerzális gépekkel, homlokrakodókkal is vállalunk kertészeti tereprendezést és egyéb földmunkákat.

www.kisfoldmunkagep.hu
GYEPEK
"Az a szép zöld gyep" - nálunk, velünk elérhető. Professzionális műtrágyákkal, elismert szakemberek segítségével ápoljuk a pázsitokat lassan 10 éve. Profi minőség, szakszerű segítség!

www.profipazsit.hu
ÖNTÖZŐRENDSZEREK
Öntözőrendszereink összhangba hozzák az optimális vízkijuttatást és az Ön pénztárcáját, hogy velünk pénzt takarítson meg! Ingyenes konzultációnkat bármikor igénybe veheti!
TÁMFALAK
Szintén nagyon fontos elemei a kertnek. Nem elég, hogy megnöveli a hasznos tereket, de egy ötletesen megtervezett támfal, szépen kivitelezve, akár a kert látványossága is lehet. Néhány szemelvény munkáinkból...
LÁTVÁNYTERVEK
Manapság elengedhetetlen, hogy a számítógép segítsen a kertünk kialakításában is. Ha házat, lakást rendez be már akkor is rendelkezésre állnak látványtervek, miért ne legyen így ez a kert tervezésekor is? Nézze meg néhány referenciánkat.
Mottónk: Látványos megoldások elérhető áron!
Tovább a kerttervezés oldalra »
TÓ, SZIKLAKERT
Ha fel szeretnénk dobni kertünket, vagy most építjük az újat, nem maradhat el a kő, mint anyag jelenléte a kertből. Millió féle felhasználás, több százféle kőtípusból. Dobja fel kertjét!


Gart kertépítésSzabó Gábor
H - 1074 Budapest,
Szövetség utca 17.,
Levelezési cím: 1311 Budapest, Pf. 93.
mobil:+36 30/970-1053
e-mail: gart@gart.hu
w w w . g a r t . h u

GART- kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás
© 2024 | Minden jog fenntartva

cégünk TEVÉKENYSÉGei a teljesség igénye nélkül:

geodéziai felmérés, fa állapot felmérés, földmukaterv készítés, magánkert tervezés, zöldfelület tervezés, ipari létesítmények zöldterületi tervezése, karbantarási munkaterv készítése, durva tereprendezés, földmunka, pincetömb kiemelés, termõföld szállítás, folyóáru szállítás, konténer rendelés, földcsere, füvesítés, gyepszõnyeg terítés, vakondháló fektetés, kerttisztítás, bozótírtás, kaszálás, folyamatos kertápolás, növényültetés, alpintechnikás faápolás, fakivágás, fabontás tuskókiemeléssel, öntözõrendszer tervezés, kivitelezés, szivattyútechnika kiépítése, kerti világítás kiépítése, csapadékvíz elvezetés, támfal építés, kertészeti kõmûvesmunkák, vízszikkasztók építése, tetõkert építés, tavaszi metszések, permetezés, növényvédelem, teljes körû gyepápolás, gyepszellõztetés, mûtrágyázás, talajjavítás, balkonbeültetések, egynyári kiültetések, öntözõrendszer kifújás, téliesítés, komposztáló építés, sövénynyírás, társasházi zöldfelületek karbantartása, kerti burkolatok építése, pergolák, pagodák tervezése és kivitelezése, kerítés építés, kerti tárolók tervezése és kivitelezése, kertészeti lakatos munkák, gépészeti aknák építése, hótakarítás, síkosság mentesítés, idõs növények ültetése, kertitó építés, sziklakert építés, kerti grillek, sütõk tervezése, forgalmazása, kivitelezése, beltéri növénydekoráció, fenyõkéreg terítés, kocsibeállók építése, látványtervezés......